SMT FLEŠ TRADE

O NAMA

Izuzetno nam je zadovoljstvo predstaviti vam se kao preduzeće koje igra ključnu ulogu u industriji obrade PVC profila - SMT FLEŠ TRADE. Osnovano je sa strašću prema inovacijama i posvećenošću visokom kvalitetu od samog početka 2006. godine.

SMT FLEŠ TRADE se ističe kao lider u uvozu i prodaji mašina za obradu PVC profila, pružajući sveobuhvatna rešenja za proizvodnju PVC stolarije. Nudimo ne samo vrhunske mašine, već i visokokvalitetne PVC profile za prozore i vrata, čime olakšavamo proces proizvodnje našim klijentima.

SMT FLEŠ TRADE

O NAMA
Naša stručnost obuhvata kompletnu paletu proizvoda neophodnih za proizvodnju vrhunskih PVC stolarija, uključujući i rezervne delove za mašine koje nudimo. S obzirom na visoke standarde koje postavljamo, naši proizvodi su prepoznati po izdržljivosti, funkcionalnosti i estetici. 

Kroz godine, SMT FLEŠ TRADE je izgradio snažne partnerske odnose sa vodećim proizvođačima i dobavljačima, omogućavajući nam da obezbedimo najnovije tehnologije i inovacije u industriji PVC profila. Naša predanost pružanju vrhunskog korisničkog iskustva odražava se kroz efikasnu podršku i brzu isporuku, čime smo stekli poverenje brojnih klijenata širom industrije stolarije. 

Kroz godine rasta i razvoja, SMT FLEŠ TRADE je postao sinonim za kvalitet, pouzdanost i profesionalizam. Gledamo unapred, sprečeni inovacijama i težimo daljem širenju naše prisutnosti na tržištu. Hvala vam što ste deo naše priče, jer zajedno gradimo budućnost PVC stolarije.

Podaci o preduzeću:
Naziv: PREDUZEĆE SMT FLEŠ TRADE DOO GORNJI MILANOVAC
PIB:  104760193
MB: 20228008
Šifra delatnosti: 4690

Račun u banci:
Halkbank a.d.: 155-10469-47

SMT FLEŠ TRADE
Gornji Milanovac
Search